Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΤΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Άρθρο του Ηλία Λέντζου

Μέτρα γονατίσματος του ελληνικού λαού, η τρίχρωμη κυβέρνηση της κεντροδεξιοαριστεράς, έχει αποφασίσει να εξαθλιώσει έναν ολόκληρο λαό.........
Ο Σύριζα και το Κ.Κ.Ε. τηρούν σιγή ιχθύος το κόμμα του Καμμένου ανύπαρκτο, και από "Ανεξάρτητοι Έλληνες" έπρεπε να λεγότανε εξαφανισμένοι Έλληνες. Η χούντα του μνημονίου αργά η γρήγορα θα πέσει, κάτω από την πίεση του Ελληνικού λαού. Βέβαια την οργή δεν πρέπει να την καρπωθεί η ανθελληνική και επικίνδυνη αριστερά, αλλά ένα γνήσιο εθνικιστικό λαϊκό κίνημα. Οι μάσκες έπεσαν και μόνο κάποιοι που έχουν πάθει αλτσχαϊμέρ είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση. Ναι ο κίνδυνος για το ένοχο πολιτικό κατεστημένο είναι η " Χρυσή Αυγή" Το ξέρουν πολύ καλά οι υπηρέτες του συστήματος και για αυτό την πολεμούν μανιωδώς αλλά το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω. Ο Ελληνικός λαός έχει την υποχρέωση να υπερασπιστεί την δουλειά του και την πατρίδα. Η εθνική κυριαρχία παραχωρείτε η υγεία διαλύεται καθημερινά, η Εθνική άμυνα το ίδιο. Σήμερα είναι επίκαιρο το σύνθημα Ψωμί, Παιδεία, ελευθερία.
Σήμερα όμως, οι δήθεν προοδευτικοί δεν το φωνάζουν, το 1973 και Ψωμί, ο ελληνικός λαός είχε και παιδεία και ελευθερία. Ψωμί αφού η ανεργία επί στρατιωτικού καθεστώτος ήταν ανύπαρκτη, παιδεία; δημόσια και δωρεάν και για πρώτη φορά δόθηκε το 10% του προϋπολογισμού για την παιδεία. Ελευθερία αφού είχε αρθεί η λογοκρισία και ο στρατιωτικός νόμος και όλοι είχαν αποφασίσει να συμμετέχουν στις εκλογές. Σήμερα στην εποχή της ψευτοδημοκρατίας, η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη, όσοι δουλεύουν, εργάζονται με μισθούς πείνας, για παιδεία δεν το συζητάμε τα σχολεία καταρρέουν, και ούτε χρήματα δίδονται για τα αναγκαία Ελευθερία; εάν είσαι εθνικιστής διώκεσαι, με ποικίλους τρόπους. Ελευθερία των χαρατσιών που εάν δεν έχεις να τα πληρώσεις, σε αναγκάζουν να ζεις δίχως ρεύμα, και σου παίρνουν και το σπίτι. Ναι κάτω η νέα κατοχή και όποιος υπερασπίζεται αυτήν την κυβέρνηση είναι εθνικά επικίνδυνος, εάν όχι το λιγότερο ηλίθιος. Αντίσταση στην νέα κατοχή με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο για να μην περάσουν τα νέα μέτρα αλλά για να μην ξεπουληθεί η πατρίδα. Για να μην πουληθεί ούτε μια σπιθαμή εδάφους σε ξένους, δήθεν επενδυτές. Όχι κύριοι τέτοιου είδους επενδύσεις να μας λείπουν εμείς την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε και πέτρες. Αυτού του είδους τις επενδύσεις τις ξέρουμε, δεν θα καταντήσετε την Ελλάδα χώρα τις λατινικής Αμερικής και τους Έλληνες σαν τους Ινδιάνους φτωχούς και περιφρονημένους. Ναι την Ελλάδα θέλουμε και με την Γαλανόλευκη μπροστά για νέους αγώνες, για να ανατείλει επιτέλους η ελευθερία και η αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας. Ζήτω το Έθνος.